22 maj 2022
10:00

Rönninge Salem Fotboll 3

Referat: Huddinge IF 3 Gul - Rönninge Salem Fotboll 3

I dagens första hemmamatch stötte vi på bekant motstånd, Rönninge Salem. Vi brukar spela mycket jämna matcher och vinna varannan gång. Senast vi möttes så vann gästerna med 8-5 så idag var det förhoppningsvis vår tur. Inför matchen have vi fått ett par återbud pga skada så vi tog hjälp av tre spelare från Huddinge P08:1 och de bidrog mycket under matchen. Vi får en smakstart på matchen då Mirac K. frispelar Simon C. och han sätter bollen i nätet redan i den första matchminuten. Sedan följer en period med avvaktande spel och lite småchanser. I slutet av den första perioden exploderar det, vi lyckas att göra tre mål på tre minuter. Först 2-0 genom Albin K. på assist av Harry P.T, sedan klackar Simon C. in 3-0 på assist av Albin K. och slutligen styr Albin K. in en frispark i mål slagen av Oskar J. Första perioden slutar 4-0 till oss. Vi får även en smakstart på den andra perioden då Harry P.T. snappar upp bollen och gör 5-0 i den 32:a minuten. I den 43:e minuten får vi en frispark i bra läge som Albin K. skjuter rakt upp i krysset och han gör därmed en hattrick. Ställningen är 6-0 inför den sista perioden. Väl i den så gör Simon C. 7-0 och därmed matchens andra hattrick i den 55:e minuten ännu en gång assisterad av Mirac K. Gästerna reducerar på en fint slagen straff i målvaktens nedre högra hörn och det var enda målet som Ozan H. fick släppa bakom sig en dag som denna.

Slutresultat: Huddinge IF - Rönninge Salem 7-1.

Grönt kort: Elyas W.

Målen: Simon C. 3, Albin K. 3, Harry P.T. 1
Assist: Mirac K. 2, Harry P.T. 1, Albin K. 1, Oskar J. 1,